Phone icon 25510 335 66 Phone icon Κουντουριώτου 9, Αλεξανδρούπολη, ΤΚ 68132 , email: info@foreverhealthy.gr
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 45.00€

Αναζήτηση

ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ: ΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ

ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ: ΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ
Η εμμηνόπαυση αποτελεί ορόσημο στη ζωή της γυναίκας, σηματοδοτεί το τέλος της έμμηνου ρύσης και την αρχή μιας νέας φάσης όπου θέλει να δείχνει εξωτερικά τόσο καλά όσο νιώθει μέσα της- και ξέρει ακριβώς πώς θα το καταφέρει.

Μέχρι να φτάσει, όμως, σε αυτό το στάδιο, χρειάζεται να διανύσει τη μεταβατική περίοδο της περιεμμηνόπαυσης, από τις πρώτες ορμονικές αλλαγές μέχρι την πλήρη εμμηνόπαυση – ένα στάδιο που κατά μέσο όρο διαρκεί 5 χρόνια και που χαρακτηρίζεται από αλλαγές στη λειτουργία του οργανισμού της όπως ο ακανόνιστος κύκλος περιόδου, περίοδοι με πιο έντονα συμπτώματα και μεγαλύτερη διάρκεια, πιο έντονο προεμμηνοροϊκό σύνδρομο με ευαισθησία στο στήθος, βαριά πόδια, κατακράτηση υγρών κλπ. Όταν η περίοδος σταματήσει εντελώς (εμμηνόπαυση), οι ορμόνες απενεργοποιούνται, σταματά δηλαδή η παραγωγή οιστρογόνων και προγεστερόνης- το σώμα περνάει σε μια εντελώς νέα κατάσταση, καθώς επηρεάζεται ολόκληρο από τις ορμονικές αλλαγές. Εξάψεις (ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα κατά την εμμηνόπαυση), οστεοπόρωση, αύξηση καρδιοαγγειακών κινδύνων, προβλήματα στο ουροποιητικό, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, προβλήματα μνήμης, πόνος στις αρθρώσεις, απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας, αλλαγές στην εμφάνιση, είναι οι πιο χαρακτηριστικές προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η γυναίκα στην εμμηνόπαυση. Στο στάδιο που ακολουθεί, αυτό της μετεμμηνόπαυσης, ορισμένα από τα συμπτώματα όπως οι εξάψεις και οι εναλλαγές της διάθεσης, υποχωρούν – όμως άλλα, όπως η οστεοπόρωση, η απώλεια σεξουαλικής επιθυμίας, οι αλλαγές στη σιλουέτα, παραμένουν. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στη ζωή της γυναίκας.

Όσον αφορά στην επιδερμίδα, στη φάση της εμμηνόπαυσης αρχίζει να γερνά πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο λεπτή, πιο ξηρή, λιγότερο σφριγηλή και θαμπή. Εμφανίζει περισσότερες λεπτές γραμμές και ρυτίδες, τα σημάδια του ύπνου αργούν να σβήσουν, γίνεται πιο εύθραυστη και ευάλωτη απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Όλα αυτά συμβαίνουν επειδή μειώνεται ο πολλαπλασιασμός, η ανανέωση των κυττάρων και η απόπτωσή τους με αποτέλεσμα τη θαμπή όψη, επιβραδύνεται η παραγωγή λιπιδίων οδηγώντας στην ξηρότητα, μειώνεται κατακόρυφα η φυσική παραγωγή κολλαγόνουκαι ελαστίνης, γεγονός που προκαλεί χαλάρωση και έλλειψη ελαστικότητας, έντονες ρυτίδες, λέπτυνση της επιδερμίδας. Άλλη μία σημαντική ορμονική επίπτωση της εμμηνόπαυσης: η σοβαρή απώλεια κατά 90% της DHEA, γνωστής και ως ορμόνης της νεότητας, που επιταχύνει τη γήρανση της επιδερμίδας ενώ γίνεται πιο λεπτή, πιο ξηρή και χάνει την πυκνότητά της. Στη μετεμμηνόπαυση, η λέπτυνση και η απώλεια πυκνότητας της επιδερμίδας συνεχίζουν να εξελίσσονται και την ίδια στιγμή, τα επίπεδα των λιπιδίων μειώνονται ακόμα περισσότερο. Τι σημαίνει αυτό για την εικόνα και την ποιότητα του δέρματος; Αισθητή απώλεια ελαστικότητας και σφριγηλότητας, αύξηση της ξηρότητας, των ρυτίδων και της χαλάρωσης.

Περιεμμηνόπαυση-Εμμηνόπαυση-Μετεμμηνόπαυση: 
Η ομορφιά της επιδερμίδας σας είναι στο χέρι σας!

Όλες οι παραπάνω αλλαγές που συμβαίνουν στη λειτουργία του οργανισμού στη διαδρομή κάθε γυναίκας προς την εμμηνόπαυση, είναι αναπόφευκτες. Τα καλά νέα, όμως, είναι πως υπάρχουν τρόποι να μην επιτρέψετε στα συμπτώματα να πάρουν το πάνω χέρι αλλά να έχετε εσείς τον έλεγχο της εξέλιξής τους στην υγεία, την ψυχολογία, τη σιλουέτα, την επιδερμίδα σας! Εδώ και 20 χρόνια η Vichy μελετά τον αντίκτυπο των ορμονικών παραγόντων στο δέρμα κατά την περιεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση. Μάλιστα κατάφερε να καταδείξει ότι όταν εφαρμόζεται τοπικά στην επιδερμίδα, η DHEA (η ορμόνη για την οποία μιλήσαμε πιο πάνω), ενισχύει την ενυδάτωση και την παραγωγή σμήγματος, διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου, αυξάνει το πάχος του χορίου, θέτει υπό έλεγχο τις δυσχρωμίες, βελτιώνει την ξηρή, αφυδατωμένη όψη της επιδερμίδας. Όλα αυτά την οδήγησαν να αναπτύξει ακόμα πιο στοχευμένες και αποτελεσματικές δερμοκαλλυντικές λύσεις, πολύτιμες για την επιδερμίδα σε αυτή τη φάση ωριμότητας.
Ιδανικό πρωτόκολλο φροντίδας για επιδερμίδα στην περιεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση:

 -Το πρωί, Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας Neovadiol Redensifying Lifting Day Cream, η οποία επανενεργοποιεί τους μηχανισμούς της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός Proxylane και εκχυλίσματος Cassia που αντισταθμίζουν τις ορατές επιπτώσεις των ορμονικών αλλαγών στην επιδερμίδα, με Υαλουρονικό οξύ για επαναφορά του όγκου της,  βελτιώνει την ελαστικότητά της, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επανασμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου.

-Το βράδυ, πάντα αφού έχετε καθαρίσει καλά το πρόσωπό σας, εφαρμόστε την Κρέμα Νύχτας Για Σφριγηλότητα και Λάμψη Neovadiol Redensifying Revitalizing Night Cream. Καθώς αγκαλιάζει την επιδερμίδα προσφέρει μια πολύτιμη αίσθηση δροσιάς, ενώ η σύνθεσή της με Proxylane, Υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα Cassia, προσφέρει αναζωογόνηση, ενισχύει την σφριγηλότητα του προσώπου και επαναφέρει την πυκνότητά του. 

Ιδανικό πρωτόκολλο φροντίδας για την επιδερμίδα σε μετεμμηνόπαυση:

-Το πρωί, Κρέμα Ημέρας Για Χαλάρωση Προσώπου Neovadiol Replenishing Anti-Sagginess Day Cream, η οποία καταπολεμά την απώλεια σφριγηλότητας, τις ρυτίδες, την ξηρότητα. Ο star αντιγηραντικός συνδυασμός Proxylane και εκχυλίσματος Cassia συνδυάζεται με Ωμέγα 3-6-9, από φυσικό έλαιο πίτουρου ρυζιού, που αναπληρώνουν την έλλειψη λιπιδίων προσφέροντας για βαθιά θρέψη της επιδερμίδας.

-Το βράδυ, ως τελευταίο βήμα στην ιεροτελεστία φροντίδας, η Κρέμα Νύχτας Για Σύσφιξη Προσώπου Neovadiol Replenishing Firming Night Cream επανενεργοποιεί τους μηχανισμούς της επιδερμίδας κατά της χαλάρωσης, των ρυτίδων, της έλλειψης πυκνότητας. Βελούδινη στην υφή, προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση ανακούφισης και απαλότητας ενώ η ειδικά μελετημένη σύνθεσή της αναπληρώνει το 100% της απώλειας των επιφανειακών λιπιδίων στην επιδερμίδα, ενισχύει την ελαστικότητά της, συσφίγγει και επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

-Για την ντελικάτη επιδερμίδα των ματιών και των χειλιών, που φυσικά και δεν μένει ανεπηρέαστη από τις ορμονικές αλλαγές και τις επιπτώσεις τους, η Vichy δημιούργησε την Αντιγηραντική Κρέμα Για Το Περίγραμμα Ματιών & Χειλιών Neovadiol Eye & Lip Care. Εμπλουτισμένη με Proxylane, εκχύλισμα Cassia, Υαλουρονικό οξύ και Νιασιναμίδη, προσφέρει εντατική ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Επιπλέον, τα Ωμέγα 3-6-9 που περιέχει, το Ιαματικό Νερό Vichy και η Καφείνη, προσφέρουν θρέψη και μειώνουν το οίδημα.

Πηγή:https://www.vichy.gr/
Forever Healthy leaf icon
Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του foreverhealthy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@advisable.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.